T.J. Sokol České Budějovice

IČO: 47234083

Župa: Jihočeská, Kraj: Jihočeský kraj, Okres:


Sokolský ostrov 462/1, České Budějovice, 370 01

tělocvična / cvičiště: dtto sídlo + sokolovny v městských částech Rožnov a Suché Vrbné


tel. 724 902 989

email:
www: http://www.sokol-cbu.cz


Miniprezentace jednoty na Sokol.Cz: neaktivní




Oddíly všestrannosti:rodiče a děti, předškolní děti, mladší žáci, mladší žákyně, starší žáci, starší žákyně, dorostenci, dorostenky, muži, ženy, muži senioři, ženy seniorky,
Sportovní oddíly: Atletika, badminton, americký fotbal, korfbal, horolezectví, nohejbal, kulturistika, frisbee, stolní tenis, karate, capoeira, iaido-kendó, kick-box, taichichuan, aikido, sportovní tanec, cheerleaders, 2 oddíly historického šermu a scénický šerm



Starosta: Ing. Josef Kadlec
Jednatel: Radek Fišer
Tajemník: Petra Štojdlová , 724 902 989,
Náčelnice: Ing. Ingrid Váchová
Vzdělavatel: Milada Pospíšilová
Google Maps Mapy.Cz OpenStreetMap
Vyberte vrstvu:

 

 

Českobudějovická sokolská jednota patří mezi největší a nejstarší jednoty

v rámci současné Sokolské župy Jihočeské.

Členská základna k 1. 1. 2019 činila 1609 členů - trochu více než polovinu tvoří členové sportovních oddílů.

Cvičí a sportuje se ve všech třech sokolovnách, které českobudějovická jednota vlastní, udržuje a využívá pro své členy ev. pronájmy.

Všestrannost - cvičenci se scházeli v minulém roce v 20 oddílech podle věkových kategorií či zaměření a věnovalo se jim 43 cvičitelů: R+D (3x), předškolní děti a mladší žactvo (3x), mladší a starší žactvo, dorostenky a mladší ženy, ženy (2x), cvičení pro ženy – bodystyling, muži, cvičení pro seniory, rekondiční cvičení na velkých míčích, oddíl pobytu v přírodě, zdravotně postižení Arcus – život, tenis, sálová kopaná, turistický oddíl seniorů, loutkohra.

Sportovních oddílů bylo u ČOS bylo pro daný rok registrováno 20: atletika, americký fotbal, badminton, korfbal, horolezectví, nohejbal, kulturistika, stolní tenis, frisbee. Z bojových sportů jsou to oddíly karate, capoeira, Iaido-Kendó, kick-box, aikido a taichichuan. Dále oddíl roztleskávaček – Helľs Cheerleaders, sportovního tance, dva oddíly historického šermu a oddíl scénického šermu.

Další informace na webových stránkách jednoty www.sokol-cbu.cz

Poslední změna 30.04.2019