Upozornění

Nacházíte se momentálně v archivu stránek serveru www.sokol.cz. Uvedené informace byly platné pouze v době svého vzniku. Autoři nenesou žádnou odpovědnost za aktuálnost údajů.

15.02.2006
Výlet s aerobikem na světové gymnaestrádě !

Informace se týká skladby:VÝLET S AEROBIKEM
Druh informace:Předvedení skladby veřejnosti
Informace je pro:cvičitelé, cvičenci,
Kontaktní osoba:Jana Beránková, autorka
Informace vložil:Vladislav Voráč, TJ Sokol Praha Libeň, vorac@sokol.info
Zdravím všechny nadšence a fanoušky skladby Výlet s aerobikem !
 
Ráda bych Vás tímto neformálním dopisem informovala o úžasné příležitosti prezentovat naší skladbu na Světové gymnaestrádě 2007 v rakouském Dorbirnu. Naše skladba byla vybrána, jako jedna ze tří hromadných skladeb, aby ukázala jak pěkné jsou ty české ženy a jak půvabně se umí pohybovat.
 
Jak jistě víte, gymnaestráda je velký gymnastický svátek pro všechny ty, kteří rádi pohybově kultivují svá těla i mysl J. Jedná se o nesoutěžní mezinárodní přehlídku hromadných, středně velkých i malých pohybových skladeb, které jsou prezentovány v halách na stadionech a na pódiích ve městě. Nepochybně zažijete spoustu legrace, načerpáte inspiraci, poznáte nové lidi, uvidíte nesčetné množství pohybových skladeb a určitě vám ještě zbude čas na nějaký pěkný výlet či posezení s přáteli.
 
Já osobně jsem v Dorbirnu byla na mládežnické gymnaestrádě v roce 2001, bylo to super vřele doporučuji.
 
V jedné skladbě je počítáno se 200 až 288 cvičenci. Pokud máte zájem, prosím kontaktujte Petra Svobodu – ČOS. Předběžné přihlášky se posílají do 12.března 2006 (měsíc je krátká doba J).
 
Pro bližší informace se můžete podívat na www.wg2007.com či se obrátit na zástupce ČOS.
 
Těším se na Vás s pozdravem a přáním všeho dobrého Jana Beránková autorka skladby