Upozornění

Nacházíte se momentálně v archivu stránek serveru www.sokol.cz. Uvedené informace byly platné pouze v době svého vzniku. Autoři nenesou žádnou odpovědnost za aktuálnost údajů.

04.05.2006
Rozmístění celků na Strahově k 4.5.2006

informace o skladbě Výlet s aerobikem a Pozdrav Tobě

Informace se týká skladby:VÝLET S AEROBIKEM
Druh informace:Hlavní slet
Informace je pro:cvičitelé, cvičenci, vedoucí nácviků skladby, župní činovníci,
Kontaktní osoba:Jana Sklenářová
Informace vložil:Vladislav Voráč, TJ Sokol Praha Libeň, vorac@sokol.info

Ahoj všichni,
vzhledem k tomu, že někteří zahraniční hosté nepřijedou na Strahov, musela jsem trochu předělat rozestavení (viz. dokument na sokol.cz sekce Výlet s AE). Pro většinu z vás zůstává nezměněno. Po dohodě župa Balnická nahradí Slovinsko. Tato změna se týká i Východočeské. Jeden čtverec bude cvičit v obou programech. Bohužel zatím jsem neobsadila místo Kanady (bílé místo). Pokud byste měli někdo zájem zacvičit si čtverec D v jednom z programů, dejte mi prosím vědět.

Další prosbu mám ohledně skladby Pozdrav Tobě. Někteří z vás my ještě nepotvrdili účast. Potřebovala bych kontakty na lidi, kteří z vašeho kraje budou cvičit. Abych se dále domlouvala s nimi. (Skladba Pozdrav Tobě se týká krajů Jihočeský, Královehradecký, Plzeňský, Východočeský, Olomoucký, Liberecký, Středočeský a Moravskoslezský a dále přihlášených dobrovolníků).

Děkuji Jana Sklenářová