Tiskové zprávy

Junior Sokol pro mladé

Od ledna jsou dvě stránky v časopisu SOKOL věnovány sokolským juniorům ve věku od 6 do 18 let. Zároveň začala fungovat i stránka www.junior.sokol-cos.cz

Autor příspěvku: Zdeněk Kubín

Vložil: Zdeněk Kubín dne: 03.02.2006 15:10:24

Junior Sokol a junior web

Časopis SOKOL obsahuje od ledna 2006 i dvě tiskové strany nazvané Junior Sokol. Jak již název napovídá, jsou určeny sokolské omladině - především dětem základních škol, ale svá témata by zde měli najít i starší.
Na těchto stránkách je místo pro tvorbu těchto juniorů - vlastní zprávy ze sokolských akcí, ale také mikropovídky a básničky z jejich pera, jejich kresby, fotografie, rozhovory atd. Cílem je postupně vytvořit pro tyto stránky "externí junior redakci" . Na těchto stránkách také bude místo pro další zajímavá témata, jako například přírodovědné, zajímavosti z techniky, různé "střípky" a zajímavosti.
Aby pro čtenáře-juniory i autory z jejich řad byla dvoustránka lépe přístupná,, budeme její obsah zveřejňovat i na webu - na samostatné stránce www.junior.sokol-cos.cz . Zde také bude více prostoru pro to, aby se autoři junioři mohli lépe se svými příspěvky uplatnit.

Aby si sokolská (a nejen sokolská) omladina našla na tyto stránky cestu, musí o nich vědět. A to je bez pomoci cvičitelů, kteří jsou s nimi v kontaktu, ale i bez dalších činovníků v jednotách,  hodně obtížné. Redakce tedy prosí "dospěláky" o pomoc - ukažte svým mladším svěřencům jejich stránky v časopisu SOKOL a povzbuďte je k tomu, aby se stali jeho aktivními spolupracovníky - posílali do redakce své zprávy z vašich oddílů a akcí, stejně jako své kresby, fotografie, povídky, básničky, psali o svých sportovních, sběratelských, chovatelských a dalších zálibách, ale také posílali třeba i dotazy či jiná sdělení.

Hodnocení článku:

1pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
13.5
0
Počet hlasů 2

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 3823 x