Články - Všesokolský slet

Prodej vstupenek na XIV.všesokolský slet - Vysvětlující dopis

všem členům i veřejnosti

Autor příspěvku: Jiřina Mičková, jednatelka ČOS

Vložil: Vladislav Voráč dne: 28.05.2006 11:26:32

Vážená sestro, vážený bratře,

 

minulý týden byl zahájen předprodej vstupenek na hromadná vystoupení v rámci XIV.všesokolského sletu (5.a 6.7.2006, stadion E.Rošického, Praha 6-Strahov) prostřednictvím více než 7000 on-line terminálů v síti sběren společnosti Sazka a.s. Vzhledem k malé informovanosti některých pracovníků obsluhy terminálů a některým technickým problémům spojeným se zahájením prodeje, prosíme Vás o předání níže uvedených doplňujících informací jednotám a členům vaší župy, případně i další veřejnosti ve vaší oblasti.

  1. Všechny vstupenky na strahovský stadion jsou pouze k sezení a to do označených sektorů bez udání řady a místa (označení na tzv. návrhu vstupenky vydávaného obsluhou terminálu, že jde o místa k stání, je neplatné). Tento způsob prodeje jediný umožňoval, aby návštěvníci se zlevněnými vstupenkami (děti, mládež) mohli sedět společně se svým dospělým doprovodem.
  2. V prodeji jsou vstupenky v ceně 200,-Kč, cena vstupenek pro mládež do 18let věku a držitele vstupenek ZTP a ZTP/P je 100,-Kč. Děti do 6let mají vstup zdarma bez nároku na sedadlo.
  3. Při nákupu vstupenky je vhodné obsluze terminálu uvést identifikační číslo akce, a to

na vystoupení 5.7.2006, 21.00hod je identifikační číslo 151 0433

na vystoupení 6.7.2006, 14.00hod je identifikační číslo 151 0434.

Uvedená identifikační čísla má obsluha terminálu v nabídce vstupenek a to pod blokem Česká republika a ne Sazka Arena.

  1. Vstupenky je dále možné zakoupit prostřednictvím internetu na internetové adrese www.sazkaticket.cz. Při tomto způsobu nákupu je možné si vybrat z okamžité nabídky nejvhodnější sektor.
  2. O možnosti hromadných objednávek byly župy i všechny jednoty informovány dopisem hlavního distributora a prodejce vstupenek společností Sazka a.s. Podle této informace lze hromadné objednávky zajistit prostřednictvím Call centra Sazky na telefonním čísle 266 12 11 22 nebo e-mailem na adrese info@sazkaticket.cz.
  3. Přímý prodej vstupenek bude ve dnech vystoupení zajištěn dostatečným počtu pokladen  umístěných u východní tribuny strahovského stadionu.

 

Další informace týkající se předprodeje vstupenek budou postupně zveřejňovány na internetových adresách www.sokol-cos.cz a www.sokolskyslet.cz.  

          

 

 

V Praze dne 25.5.2006

 

 

                                                                                                          Jiřina Mičková

                                                                                                          jednatelka ČOS

                      

Hodnocení článku:

10pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
1
0průměrné hodnoceni:
04.9
0
Počet hlasů 11

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 10970 x