13. světová gymnaestráda se blíží

Informace o WG2007 k 22.6.2007

Autor příspěvku: Miroslav Vrána

Vložil: Miroslav Vrána dne: 22.06.2007 16:51:21

Informace pro cvičence z ČR na 13. světové gymnaestrádě 2007 v Dorbirnu.

Společné oblečení pro všechny skladby je v současné době distribuováno přes župy (u ČOS) cvičencům. ČASPV rozdává společné oblečení v Doubí. Všichni cvičenci ještě dostanou tričko příslušné organizace (ČASPV a ČOS) a batůžek. Pro cvičence ČOS ze všech skladeb budou k dispozici na zkouškách a generálce dne 6.7.2007 na příslušných školách v Praze Řepích. Pro ČOS je to ZŠ Laudova. Cvičenci všech skladeb z ČASPV dostanou trička a batůžky jinak (dříve). Zkoušky hromadných skladeb a generálka celého vystoupení výpravy ČR se uskuteční 6.7.2007 na hřišti ZŠ Socháňova. V této škole se sejdou všichni cvičenci skladby ČASPV Pohoda. Zkoušky jsou od 13 hod. t. zn. že sraz kvůli prezenci atd. bude od 12 hod. Školy budou otevřeny od 11 hod. Plánek cesty je přiložen. Harmonogram zkoušek a generálky na hřišti Socháňova, Praha - Řepy, je rovněř v příloze. Odjezd do Dornbirnu je 6.7.2007 mezi 21 a 23 hod. , příjezd do Dornbirnu bude 7.7.2007 ráno. Připravuje se informační bulletin s informacemi od přijezdu do Dornbirnu do odjezdu z Dornbirnu. Bude rozeslám účastníkům mailem nebo poštou příští týden.

Nezapomeňte si s sebou vzít OP (zelený), pas, kartičku pojištění (už byste ji měli všichni mít), společný úbor výpravy, příslušný cvičební úbor vč. tenisek a Chlapáci nátepníčky, karimatku a spacák a ostatní nejnutnější osobní potřeby na týdenní pobyt v Dornbirnu. Ubytování je rozděleno, celá Pohoda bydlí pohromadě ve třech školách v Dornbirnu, skladby ČOS Na pouti také v Dornbirnu, ostatní cvičenci ČOS a VŠ jsou rozděleni do tří škol na jih od Dornbirnu (Klaus, Weiler, Sulz_Röthis). Přesné ubytování do škol a rozdělení do autobusů se včas dozvíte.

Budu se snažit vás informovat o dalších novinkách. Těším se, že se brzy uvidíme na zkoušce v Praze a potom v Dornbirnu ukážeme, že jsme v pódiovkách i v hromadných skladbách nejlepší.

Miroslav Vrána 22.6.2007

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
01
1
Počet hlasů 1

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 3943 x