Články

3. ročník ankety „Díky trenére“

Krátký článeček o této akci Nominovat svého trenéra můžete do 30. 4. 2017

Autor příspěvku: Převzato z: http://gymnastikavrsovice.cz/zacina-3-

Vložil: Ivo Antušek dne: 25.02.2017 12:50:59

3. ročník ankety „Díky trenére“

     Že se na trenéry dětí a mládeže zapomíná a dětské sportování je přehlížené? Tak tohle přesně chce změnit sportovně-společenská akce Díky, trenére. V lednu odstartoval její 3. ročník. Opět je možné na webové stránce nominovat vaše oblíbené trenérky a trenéry ze všech možných sportovních klubů. Nejen že jim poděkujete za jejich obětavou práci, ale zároveň je přihlásíte do soutěže o prestižní zahraniční stáže nebo finanční podporu klubu. Organizátoři za dva roky dostali tipy na skoro 3000 trenérů z 55 sportovních odvětví.

     V prvním ročníku soutěže se na 2. místo dostala i naše gymnastická trenérka paní Ivana Křístelová ze Znojma a do úzkého výběru druhého ročníku se probojovala i vítkovická trenérka Gabriela Hynek.

     Své oblíbené trenérky a trenéry nominujte na: www.dikytrenere.cz . Hlasovat můžete do 30 dubna 2017. Finále s názvem Den trenérů mládeže, do kterého postoupí nejlepší desítka po pečlivém výběru odborné poroty, se uskuteční na přelomu září a října. Důraz v něm bude kladen na show a zábavnost vystoupení, které bude trvat maximálně 10 minut. „Hodláme všem ukázat, že trénovat děti je jedna z nejzábavnějších činností.

Převzato z: http://gymnastikavrsovice.cz/zacina-3-rocnik-ankety-diky-trenere/

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 1159 x