Články

Zakončení bajkové sezóny ve Veltěži

Jak jsme vyloupili Polsko

Autor příspěvku: Pavel Mišoň

Vložil: Milan Hybner dne: 11.11.2018 13:50:48

Jak jsme vyloupili Polsko.

V září tři naši závoďáci vyrazili vyzkoušet trať do Jelenie Gory v sousedním Polsku. Jedním z důvodů bylo si zazávodit na krásné těžké přírodní trati, pak Fíla si chtěl užít mistrovský dres a poslední důvod se dozvíte na konci článku.

Nebudeme Vás dlouho napínat, ale Filip Jech, Veronika a Magdalena Mišoňové, všichni dokázali vystoupat na stupeň nejvyšší.

Nesmíme ale zapomenout také na ostatní úspěšné závodníky, kteří jsou také pěkní loupežníci. Naši vyslanci úspěšně zakončili na předních pozicích seriály Babybikers Česyk, severočeský Elimon Cup, Bikeranch Cup ve Višňovce, Pražském poháru.  Naše barvy byly hodně vidět na závodech do vrchu v Klecanech, v Řeži, a třeba i v Humpolci. Pokud Vás zajímají detaily a více informací - navštivte prosím oddílové stránky - www.bikeveltez.cz

A závěrem prozradíme něco z kuchyně MTB Cross Country pro sezonu 2019. Příznivci horských kol, těšte se. V České republice nebo blízko bude k vidění hned několik významných klání v tomto sportu.

Květen - Junior World Series  (JWS) v Novém Městě na Moravě  - mimochodem poprvé v historii ČR  u nás

Květen - Světový pohár (World Cup) v Novém Městě na Moravě

Červen - Junior World Series  (JWS) v Jelenia Gora - kousek za Harrachovem - už víte, proč jsme tam jeli? P.S. Druhý den se jede Český pohár v Peci pod Sněžkou, na jedné z nejtěžších tratí u nás

Červenec - Mistrovství ČR - v Novém Městě na Moravě

Červenec - Mistrovství Evropy - v Brně


No a my doufáme a slibujeme, že se pokusíme připravit se přes zimu tak, aby třeba někdo od nás stál na startu těchto závodů. Budeme rádi, když nám zachováte přízeň a budete fandit !    

Fotogalerie

Hodnocení článku:

1pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
05
0
Počet hlasů 1

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 751 x