Články - stalo se

Jak vypadá radost z odpalu?

Tuhle otázku si položilo hned několik vlašimských rodin ve vlašimské sokolovně v rámci celorepublikové akce nazvané Bee Ball Day - baseball a softball pro celou rodinu. Oddíl baseballu a softballu Sokol Vlašim připravil v obou sálech den plný soutěží

Autor příspěvku: Sokol Vlašim

Vložil: Tomáš Kučera dne: 05.11.2019 22:14:01

Tuhle otázku si položilo hned několik vlašimských rodin ve vlašimské sokolovně v rámci celorepublikové akce nazvané Bee Ball Day - baseball a softball pro celou rodinu. Oddíl baseballu a softballu Sokol Vlašim připravil v obou sálech den plný soutěží a her, kde pálka míč a rukavice nezahálely.

Na rozehřátí si mohly děti prolézt malou opičí dráhu, zatímco si tatínkové zkoušeli odpal na nadhoz za nadhazovacího stroje. Opičí dráha se pak stala prověrkou rychlosti a obratnosti v malé soutěži o sladké odměny. V druhé části dne si všichni zahráli variantu baseballu a softbalu bez nadhozu - s odpalem ze stojanu na míč. Počáteční ostych dětí a maminek pomohli rychle zlomit tatínkové v roli koučů, v dalším průběhu si pak role vyměnili - tatínkové tvrdě pálili, rychle běhali a děti s maminkami fandily. Nakonec děti spontánně obsadily jeden sál s měkkým a bezpečným vybavením pro baseball a nechali tatínky s maminkami jejich hře v druhém sále.

Bee Ball Day i letos rozzářil spoustu dětských tvářiček a připomněl rodičům, jak jednoduché je zahrát si baseball třebas i v tělocvičně. Kdo se chce přesvědčit i v následujících týdnech, oddíl k tomu nabízí podobná setkání každou středu 17-18 hodin.

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 577 x