Články

Superligová sezona začíná! Florbalisti z SKV (T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady) se představí v L

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 07.09.2023 21:32:02

Superligová sezona začíná! Florbalisti z SKV (T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady) se představí v Liberci a na Tatranu Střešovice

Ostrý start čeká na svěřence trenérů Jana Kapuciána a Miroslava Purkrábka. V neděli večer načnou nový superligový ročník na hřišti FBC Liberec. O dva dny později se v pražském derby představí na půdě střešovického Tatranu. Vinohradští vstupují do sezony 2023/2024 s řadou nových tváří a s cílem zopakovat postup do vyřazovací fáze Livesport Superligy.

To však jistě nebude jednoduché. Vinohradští se na nový ročník chystají od května. „Příprava byla jako každý rok příliš krátká na to, abychom stihli všechno. Letos jsme viděli a pracovali s ještě větším počtem hráčů než vloni a zřejmě se nám ta práce vyplatila. Podařilo se nám do SKV přitáhnout mnoho mladých kluků, ve kterých vidíme velký potenciál a budoucnost pro klub. I když toho máme ještě hodně co trénovat a zlepšovat, věřím, že jsou kluci na úvodní zápasy superligy připravení, což nám potvrdil i turnaj v Německu, kde jsme ukázali zlepšení právě ve věcech, které jsme trénovali. I díky tomu jsme většinu soupeřů výrazně přestříleli,“ ohlédl se trenér Miroslav Purkrábek za letním drilem.

Článek s odkazy na celý článek online výsledky prvních dvou zápasů a obrázek najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout dolů, pokud tam budou novější příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 92 x