Články

127. ročník Česká spořitelna Běchovice – Praha 24. 9. 2023

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 22.09.2023 14:12:34

127. ročník Česká spořitelna Běchovice – Praha (MISTROVSTVÍ ČR V SILNIČNÍM BĚHU MUŽŮ, ŽEN, JUNIORŮ A JUNIOREK, BĚCHOVICE - PRAHA) 24. 9. 2023

Dne 24. 9. 2023 se v Praze koná tradiční běžecký závod Běchovice - Praha. Legendární běžecký závod s nejdelší historií v Evropě, který běžcům nabízí moderní zázemí. Závod, který nadchne svou atmosférou a tradicí. Trať, která vás prověří. Závod Běchovice – Praha je opravdovým klenotem historie české atletiky! Start závodu je na 13. kilometru ulice Českobrodské v Praze 9 Běchovicích a cíl závodu je na křižovatce ulice Koněvova a Za Žižkovskou vozovnou v Praze 3 Žižkově. Převzato z. https://www.kudyznudy.cz/akce/ceska-sporitelna-bechovice-praha-2021 Sokolskou župu Jana Podlipného reprezentují atleti běžci z T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady. V kategorii Muži 10 km to jsou se startovním číslem 127 atlet běžec Vojtěch Bližňák a se startovním číslem 112 atlet běžec Jiří Kabelka. Celý článek s odkazy na startovní listinu, propozice závodu, mapy okolí startu a cíle, kde bude možno najít po rozkliknutí příslušného závodu výsledky najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout dolů budou-li tam nové příspěvky)

Závodu se účastní také běžci a běžkyně z T.J. Sokol Opava, AO T.J. Sokol Unhošť (A), T.J. Sokol Milovice, T.J. Sokol Kolín-atletika a T.J. Sokol České Budějovice.

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 101 x