Články

Události v oddílu házené T.J. Sokol Vršovice od 28. 1. 2024 do 12. 2. 2024 🤾‍♀&#

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 13.02.2024 00:47:53

Události v oddílu házené T.J. Sokol Vršovice od 28. 1. 2024 do 12. 2. 2024 🤾‍♀️🤾

Koncem ledna 2024 přišla z Olomouce skvělá zpráva. Tři trenéři a jedna trenérka z pražských klubů zvýšili své trenérské licence. Jakub Janda, Erik Markovič z Handball Club Lokomotiva Vršovice a Petr Zálešák z HC HÁJE PRAHA ČR úspěšně ukončili studium trenérské licence B. Šárka Raisová z Házená TJ Sokol Praha Vršovice zdárně ukončila licenci Mastech Coach. Srdečně gratulujeme a přejeme mnoho zdaru při práci s mládeží.

Vršovičtí házenkáři a házenkářky se zúčastnili koncem ledna 2024 turnaje mini na LOKO (hala sportovního klubu Lokomotiva Vršovice v pražských Vršovicích) Sestřih z parádní atmosféry turnaje nejmenších házenkářek a házenkářů v Loko Hall můžete zhlédnout na https://www.instagram.com/reel/C2r1oy... Turnaje se zúčastnily také házenkářky z T.J. Sokol Kobylisy II. @prazsky_svaz_hazene

@dhcslavia_

@sokolkobylisy

@hchajeprahacze

@tj_kobylisy_handball

Uplynulé kolo Pražského přeboru starších žáků v házené hodnotí trenér Martin Havelka z oddílu házené T.J. Sokol Praha Vršovice v článku, který najdete v odkaze v textu příspěvku na našem župním webu.

1. 2. 2024 naši miníčci přivítali na domácí půdě, své sousedy, kamarády házenkáře, z Lokomotivy Vršovice 🤩👍🏻🤾‍♂️🤾‍♀️. Zahráli jsme si přátelské utkání 5+1 a 6+1 a byla to doslova a do písmene jedna velká radost 💙. Děkujeme našim soupeřům, bylo to prima 😉👍🏻.

Ženy "A" na palubovce soupeře z Brna nezaváhaly a vezou do Prahy 2 body po výhře 28:20 💪💪.

Super vodní odpoledne na Šutce v Praze 8 si užilo pár miníčků házené z T.J. Sokol Praha Vršovice 7. 2. 2024. 🤾‍♀️🤾 si užilo pár miníčků, které neskolila žádná nemoc a neodjeli ještě na jarní prázdniny 🤩👍🏻👏🏻. Tentokrát jsme navštívili @aquacentrumsutka a tímto moc děkujeme za fantastické vodní vyžití 💙. Nejprve jsme makali na technice plavání s destičkami a následně jsme si užili divokou řeku a parádní tobogány 🤩👍🏻. Moc jsme si to užili 🤩.

Muži "A" vstoupili do jarní části úspěšně!! Ze Dvora Králové si vezou dva body po výhře 28:22. Starší dorostenci na soupeře nestačili a prohráli o 4 branky, 20:24.

Ženy "A" drží letošní neporazitelnost!! Vršovičanky vypověděly hráčky z Mostu famózním výkonem z haly bez bodů po výsledku 33:26!

Celý článek s odkazy na obrázky, jedno video, soupisky hráčů na některých turnajích, pozvánky a s hodnocením uplynulého kola přeborů Prahy najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 52 x