Články

Poslední lednovou neděli 28. 1. 2024 se v hale na Jižním Městě uskutečnilo další kolo Juniorské boxl

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 14.02.2024 00:05:14

Poslední lednovou neděli 28. 1. 2024 se v hale na Jižním Městě uskutečnilo další kolo Juniorské boxlakrosové ligy (JBLL) v kategorii U12 🥍

Poslední lednovou neděli se v hale na Jižním Městě uskutečnilo další kolo Juniorské boxlakrosové ligy (JBLL) v kategorii U12. Dvě výhry si připsal Sokol I. Smíchov a dostal se v průběžné tabulce na první místo. Kvůli naplněnému programu v hale se zápasy juniorů musely odehrát ve zkráceném formátu 3x7 minut. Navzdory kratším zápasům nepadalo branek málo a zápasy tak přinesly mnoho zajímavých akcí. Nejlépe se dařilo celku ze Smíchova, který nejprve ukořistil výhru 7:2 proti Malešicím a následně pokořil i tým složený z hráčů Jižního Města a z Libuše poměrem 10:5, čímž se dostal před tohoto soupeře do čela tabulky. Zatímco v první utkání se blýskli hattrickem Jakub Bažant a Josef Boháč, ve druhém duelu se do listiny střelců zapsalo více hráčů ze Smíchova, byť Jakub Bažant opět přispěl třemi góly. Tým Jižního Města a Libuše si připsal výhru nad týmem LCC Ants Blue (9:1). V dresu vítězů se dařilo Jakubu Malinovi, který ve dvou zápasech nasbíral devět kanadských bodů a vede tabulku produktivity celé soutěže se 48 body. Malešice zdolaly druhý radotínský celek Ants Red také jasně 8:0. V malešickém dresu zazářil v neděli dopoledne Albert Adámek, který dal osm z deseti gólů svého týmu. Další kolo JBLL v této kategorii se hraje 24. února.

Celý článek s odkazy na časové pořadí, celkové výsledky, odkud převzato a jednu fotografii lakrosového družstva z T.J. Sokol Libuš najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 42 x