Články

14. ročník závodu v moderní gymnastice Bohemka Cup v TJ Bohemians Praha 16. 3. 2024 🤸‍

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 25.03.2024 22:57:44

14. ročník závodu v moderní gymnastice Bohemka Cup v TJ Bohemians Praha 16. 3. 2024 🤸‍♀️🤸‍♂️▶️

Dne 16. 3. 2024 se ve sportovní hale TJ Bohemians Praha ve Slovenské ulici č. 2 na Praze 10 konal 14. ročník závodu v moderní gymnastice.

Sokolskou župu Jana Podlipného reprezentovaly moderní gymnastky z T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady.

Pro nás jen o pár bloků dál se konal v sobotu krásný závod Bohemka Bobík cup 2024. Závod proběhl ve velmi přátelském duchu včetně již tradičního tanečku s Bobikem. Pro naši NNML to byla 1. soutěž ve VP. Naše nejmladší gymnastka 2019 Mia Boldi skončila na 4. místě mezi dětmi 2018 . Valeriia Varchenko bojovala velmi hrdě ve své sestavě udělala maximum. V NST nám vystoupila Táňa Kalinová, Šonková Barbora, Shchavrovska Rita, Sahi Lili a Kahounova Alice, které odvedly hezkou práci s náčiním, ale k medailím se kromě Báry nedostaly. Bára se probojovala na 3. místo v sestavě s kuželemi. Nicméně pomyslnou bramborovou medaili si vybojovala Táňa. V Juniorkách naše Lucie Kamanová a Žaneta Matějíčková bojovaly za to, aby předvedly to nejlepší ze svých sestav a aby si je užily a odvedly dobrou práci, ale víme, že budeme pracovat ještě víc. Také zde bojovaly naše NML Maiia Khyzhniak, Sonička, Sašenka a Karolina . Stejně jako Mia a Táňa z Bobík Cupu si bramborovou medaili odnesla Sašenka. 😄🤩💪👏

Celý článek s odkazy na propozice, fotogalerii a video najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 33 x