Články

Sletová soutěž v moderní gymnastice v T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady 13.4.2024 - tisková zpráv

Upoutávka na článek

Autor příspěvku: Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet

Vložil: Ivo Antušek dne: 17.04.2024 01:03:05

Sletová soutěž v moderní gymnastice v T.J. Sokol Praha Královské Vinohrady 13.4.2024 - tisková zpráva 🤸‍♀️🤸‍♂️

Sobota 13. dubna byla pro moderní gymnastiku velkým dnem. Ve Vinohradské sokolovně se konala Sletová soutěž v moderní gymnastice při příležitosti XVII. Všesokolského sletu, který proběhne v Praze 30. 6. - 5. 7. 2024. Soutěže ve volných sestavách se zúčastnilo na 130 závodnic z celé republiky od těch nejmenších až po seniorky. Soutěžily ve 40 kategoriích. Celkem mohli diváci shlédnout 305 různých sestav - se stuhou, míčem, kuželi, švihadlem a ty nejmenší gymnastky cvičily bez náčiní.

Součástí celodenního závodního programu byla ukázka několika sletových skladeb, které společně předvedli cvičenci z T. J. Sokol Praha Královské Vinohrady a T. J. Sokol Vršovice. Divákům se předvedly tyto skladby: Babí léto, Fitness, Leporelo, Před kamerou a Čmeláčci. Slavnostní nástup se uskutečnil po skončení dopolední části závodu a vedli jej sokolové z Vinohrad – vzdělavatel bratr Vladimír Richter v tradičním sokolském cvičebním úboru a praporečník bratr Jan Fiferna v sokolském kroji.

Celý článek s odkazy na fotogalerii aj. najdete na http://www.zpodlipneho.cz (nutno se posunout níže budou-li tam nové příspěvky)

@zpodlipneho

http://www.zpodlipneho.cz

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

Počet příspěvků 0.

zobrazeno: 24 x