Hodnocení a reakce na článek

Vaše jméno a kontakt:
Text:
Kontrolní otázka:
Jaký je součet jednotlivých číslic u čísla 219 ?

Články - stalo se

Hledá se Ferda Mravenec

Autor příspěvku: Petra Kohoutová

Vložil: Petra Kohoutová dne: 11.08.2015 14:19:23

Každoročně naše TJ Sokol I Prostějov - oddíl předškolních dětí a oddíl rodičů s dětmi pořádal jako poslední cvičební hodinu před prázdninami výlet Hledání Ferdy Mravence - v přírodě.

Máme vymyšlenou pěší trasu, kdy rodiče se svými ratolestmi putují za město do lesoparku Hloučela, kde cestou plní různé úkoly. Namáhají při tom nejen tělo, ale i hlavičku. Hádáme zvířátka na louce, většinou máme štěstí na koně v ohradě, veverku na stromě. Přidáme úkol, kterého ptáka má naše jednota ve znaku? Cestou zpíváme, pozorujeme přírodu. Překonáváme lesní i vytvořené překážky, házíme šišky, drátěnky na cíl, prolézáme lanovím, přes vysokou průlezku apod. Na závěr putování děti hledají Ferdu Mravence a když se jim to podaří, Ferda je odmění sladkým pokladem.

Vracíme se nazpět a malí Sokolíci si v říčce Hloučela mohou osvěžit unavené nožky, dospěláci zas chladivým mokem v občerstvení. Výlet se nám opět zdařil, počasí nám přálo.

Akce proběhla 24.6.2015 a zúčastnilo se jí 24 dětí a 16 dospělých+2 cvičitelky.

Takže po prázdninách Nazdar v sokolovně!

 

Hodnocení článku:

0pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
0
0
Počet hlasů 0

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

12.08.2015 05:18:53, Petr Mikysek, mikysp2@seznam.cz, 315 670 593 (zázn.), 732 372 406
Nazdar sestro Petro.
Mám v úmyslu pověsit článek na sokolské stránky Pobytu v přírodě. Napište mi prosím, hlavně datum kdy to bylo , popř. kolik vás bylo a tak.
Zdravím. Petr Mikysek, komise PP

Počet příspěvků 1.