Hodnocení a reakce na článek

Vaše jméno a kontakt:
Text:
Kontrolní otázka:
Jaký je součet jednotlivých číslic u čísla 343 ?

Články

Dagmar Fischerová – 70 let

Autor příspěvku: Petr Čížkovský, náčelník župy Jana Podlipného

Vložil: Jana Seemanová dne: 02.03.2023 15:05:34

Chci vám představit jednu velmi pracovitou sestru ze Sokola Vršovice. Ale proč vlastně představovat, vždyť ji mnozí velmi dobře znáte… Je náčelnicí župy Jana Podlipného již mnoho volebních období. Její jak cvičitelská tak činovnická aktivita je velice rozsáhlá, počínaje gymnastikou v Sokole Praha Vršovice, pořádáním Teamgymů, závodů všestrannosti, konče akademií apod. Je rovněž autorkou několika sletových skladeb pro žákyně. Stojí za ní celá řada cvičenek, které cvičila, vychovala a ještě určitě vychová. Mladé cvičenky jí naslouchají a mají pod jejím vedením také viditelné výsledky. Vždy dokáže všechnu činnost dotáhnout do správného konce. Je vzorem pro mladou generaci. Nerada se ale nechává chválit a říká, že odvedená poctivá práce je samozřejmostí.

Při všem tom kvapíku najednou dovršila krásné jubileum a jak sama říká: „Ano dožila, ale jde se pracovat dál.“ Někdy mi připadá, že pracuje téměř 24 hodin denně. Zkrátka být vedle ní je radost a pracovat s ní je velká zkušenost. A já jsem rád, že mohu být u toho.

Přeji jí jménem náčelnictva župy do dalších let hodně zdraví, elánu a radosti z úspěchů, ať se jí nadále daří tak jako doposud.

Zdroj: časopis Vzlet

Přílohy:

Dagmar Fišerová, *30. 11. 1952
3663_dagmar_fischerova_-_70_let.jpg

(velikost 105609 bajtů)
Dagmar Fišerová, *30. 11. 1952

Hodnocení článku:

5pozn. 5 hvězdiček - nejlepší
0
0průměrné hodnoceni:
05
0
Počet hlasů 5

Diskuse k tomuto článku:

Přidejte diskusní příspěvek zde

06.03.2023 19:07:59, Jaroslav Fliegl, j.fliegl@volny.cz
Všechno nejlepší Daně ji přeje skorospolužák Jarda Fliegl

Počet příspěvků 1.